Magical School Magilox *Magilox School of Magic* |
|
| NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima | |
| |
U kojoj ste kuci? | Revynlox | | 19% | [ 5 ] | Profilox | | 8% | [ 2 ] | Fabulox | | 19% | [ 5 ] | Beutox | | 19% | [ 5 ] | Verino | | 15% | [ 4 ] | Angoth | | 0% | [ 0 ] | Darklox | | 0% | [ 0 ] | nesto drugo [preofesor,direktor,radnik...] | | 19% | [ 5 ] |
| Ukupno Glasova : 26 | | Zatvoreno sondiranje |
| Autor | Poruka |
---|
MarijaBloom Ucenik Magiloxa
Posts : 74 Join date : 11.06.2009 Age : 26 Location : Magilox
| Naslov: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Čet Jun 25, 2009 10:10 pm | |
| Dakle,ovo je tema u kojoj mozemo da pricamo o svojim kucama. Mozemo da razmenjujemo utiske,i da uporedjujemo kuce. U svakom slucaju bice nam zabano,a i saznacemo vise o drugim kucama! Ja cu prvo da kazem nesto o Revynloxu-to vas vecina zna,ali posto skolska godina jos nije pocela,ne mogu jos da kazem mnogo,ni sama ne znam sve. Ali,znam dosta toga. Dakle: u Revynloxu su inteligentni ljudi. Staresina je Vanchy Vanstain Magic. Imamo lepe,rozikaste zenske spavaonice,a ne znam kakve su muske...Al' nema veze. Imamo lep,moderan dnevni boravak. Ja najvise volim trosed u dnevnom boravku,jer je vrrlloo udoban. Imamo ljubicaste uniforme: dukacke,na dnu leprsave haljine za devocice,a odela za decake. Pa,recimo da sam rekla dosta za jedan post. Napisacu jos nesto posle! | |
| | | Nick Frost Magic Admin
Posts : 421 Join date : 29.04.2009 Age : 29 Location : Pa u Magiloxu.....xD
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Pet Jun 26, 2009 10:44 am | |
| Ovo je extra ali samo da kazem da vise nemamo kuce Angoth i Darklox ! Sad ih ima samo 5: Revynlox, Profilox, Beuthox, Verino, Fabulox !!! | |
| | | MarijaBloom Ucenik Magiloxa
Posts : 74 Join date : 11.06.2009 Age : 26 Location : Magilox
| Naslov: aa? Pet Jun 26, 2009 5:56 pm | |
| E DOBRO ONDA TI PROMENI NAZIV TEME. E A GDE SE MOZE UCI U OSTALE KUCE,JA VIDIM SAMO REVYNLOX POD TEMOM KUCE!! | |
| | | mackica_94 Ucenik Magiloxa
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Sub Jun 27, 2009 3:48 pm | |
| ja mislim da ni ne moze da se udje u druge kuce msm ja sam iz verina i vidim samo verino pod istom temom,znaci svako vidi samo kucu u kojoj je...valjda jesam u pravu??? ) | |
| | | Tia-Anja Ucenik Magiloxa
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Ned Jun 28, 2009 9:41 am | |
| U pravu si, ja sam is profiloxa i vidim samo profilox... | |
| | | Nick Frost Magic Admin
Posts : 421 Join date : 29.04.2009 Age : 29 Location : Pa u Magiloxu.....xD
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Ned Jun 28, 2009 9:45 pm | |
| Pa naravno da je tako ... | |
| | | Alexandra Profesor
Posts : 75 Join date : 26.06.2009 Age : 29 Location : Indjija
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima Čet Jul 30, 2009 1:22 pm | |
| e Kuce su totalno strava... samo neki ucenici nece da slusaju...
VERIO i BEUTHOX kuce su najbolje.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima | |
| |
| | | | NASE KUCE:Beutox,Revynlox,Verino,Angoth,Darklox,Fabulox,Profilox...-pricamo o njima | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|